HVAD ER EN LAB TEST?

Labtest er massivt vigtigt for os som leverandør for korrekt at forstå sammensætningen og effekten af ​​et bredt eller komplet CBD-produkt. Det er også vigtigt for dig at forstå renheden af ​​det produkt, du får, og hvordan det kan have indflydelse på dig baseret på dine tidligere erfaringer eller CBD-DNA-test, som du har gjort.

Disse laboratorieresultater fortæller dig produktets cannabinoidstyrke, som fortæller dig, hvilke cannabinoider der er i produktet, og på hvilket niveau. De vil også give en terpenprofil, som kan diktere smag eller virkning. Til sidst vil de vise dig vigtige renhedsindikatorer, såsom at hampolieekstrakt er den vigtigste aktive ingrediens.

HVORFOR LAB TESTE VORES CBD?

Hos NordWellness er vores mission at give dig premium CBD-produkter, som du kan stole på. Denne tillid skal komme fra den viden, at når du læser en af ​​vores labels, ved du, at den er nøjagtig. Derfor har vi hvert produkt lab testet, og vi deler disse lab resultater direkte med dig.

Din krop er dit tempel, og du er nødt til at vide, hvad der går ind i det. Alle vores produkter er fremstillet naturligt og omhyggeligt formuleret for at give dig præcis, hvad du har brug for. Med NordWellness Wellness CBD-produkter kan du stole på, at hvad der står på etiketten, er hvad der er indeni. Intet mere. Intet mindre.

Se alle vores labtests her

Kontakt os

valgfri

Kontakt os

valgfri

Registrer

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password