Type IIR Mundbind 3 lags

  Verdent - Type IIR Mundbind 3 lags (50 stk)

  75,00 kr.

  Inkl. moms

  Med disse type 2R 3-lags mundbind beskytter du dig selv og folk omkring dig. Det inderste lag føles blødt og behageligt mod huden, og absorberer let fugtigheden, der ellers kan opstå, når man ånder. Det mellemste lag består af et BFE 99 filter, som er udviklet til at blokere bakterier og viruser, som det vi nu oplever med covid-19. Det yderste lag er lavet i et materiale, der absorberer fugtigheden udefra, og giver samtidig mundbindet et ekstra lags beskyttelse. 

  Antal

  Mundbind: Beskyt dig selv og andre

  Mundbindet kan kun bruges en enkelt gang, og skal derfor smides i skraldespanden efter brug. Vores pakker indeholder 50 stk. engangsmundbind. Mundbindet bliver revet væk fra fysiske og online butikker. Ved at købe flere pakker hos os, opnår du en mængderabat, og samtidig er du dækket godt ind, hvis der er udsigt til flere lovkrav. Tak fordi du tager del i at passe godt på dig selv og andre omkring dig.

  Der er 3 typer mundbind:
  Type I:
  Denne type mundbind mindsker risikoen for smitte fra bæreren.

  Type II: Mundbind type 2 mindsker risikoen for smitte begge veje; både fra bæreren og til bæreren.

  Type IIR: Denne type mindsker ligeledes risikoen mod smitte fra begge veje. Anvendes fx af operationsteams, da de også beskytter mod blod og kropsvæsker.

  Dokumentation:

   Sundhedsstyrelsens anbefalinger

   Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke at bruge mundbind, der er lavet af stof eller hjemmelavede mundbind.

   Ifølge Sundhedsstyrelsen bliver de hurtigere våde og kan være sværere at bruge korrekt, hvilket kan give en ekstra risiko for smitte. Desuden er effekten ukendt, da de er vanskelige at kvalitetstjekke.

   Sundhedsstyrelsen anbefaler, at mundbind bør være af medicinsk/kirurgisk kvalitet (type I og type II). Det vil sige, at de er fabriksfremstillede og CE-godkendte.

   Mundbindende skal kunne slutte tæt og have øreelastikker, der hæftes ved ørerne. Det øger sandsynligheden for korrekt brug.

   Kilde: Sundhedsstyrelsen

   HVORNÅR SKAL DU BRUGE MUNDBIND

   SÅDAN BRUGER DU MUNDBIND

   SKAL BØRN BRUGE MUNDBIND

   900002

   Dataskema

   Type
   Type IIR Mundbind
   Produceret
   Europa
   CE Mærket
   Godkendt / Ja

   Registrer

   New Account Register

   Already have an account?
   Log in instead Eller Reset password